Oppervlakte

Winkelruimte630 m²
Te huur vanaf630 m²

Huurprijs

€ 168,- per m2 per jaar te vermeerderen met BTW

Algemeen

Winkel- horecaruimte te huur in winkelcentrum De Meent in Papendrecht, gelegen in het belangrijkste winkelhart van de stad direct naast Bristol. In dit winkelcentrum zijn ongeveer 100 winkels gevestigd van zowel landelijke formules als lokale ondernemers.

Ligging

De unit ligt aan het Marktplein, het plein werd eind 2016 officieel geopend door het college van Papendrecht. De Meent is het hoofdwinkelcentrum van Papendrecht waar winkels, horeca en zakelijke dienstverlening zijn gevestigd. Het centrum is verdeeld over twee niveaus in de straten Oude Veer, Veerpromenade, Meentpassage, Weteringsingel en Brederodelaan. Het winkelcentrum is goed bereikbaar met zowel het openbaar vervoer als met eigen vervoer.

Oppervlakte

Winkel- horecaruimte gelegen op de begane grond, plaatselijk bekend als Markt 169 te Papendrecht, groot circa 630 m2 BVO.

Parkeren

Het winkelcentrum beschikt over voldoende gratis parkeergelegenheid in de directe nabijheid, hier geldt een blauwe zone. In de parkeergarages De Meent en Overtoom kan men de eerste twee uur gratis parkeren.

 

 

Terug naar Horeca aanbod Terug naar Winkelruimte aanbod

Adres:
Markt 169, 3351 PB, Papendrecht

Contact

Tom Harthoorn
Commercieel directeur

070 318 00 55