Oldenzaal, Marconistraat

De portefeuille van Renpart Vastgoed Holding III N.V. is op 26 juli 2005 uitgebreid met een kantoorpand te Oldenzaal.

Het kantoorpand is een modern, traditioneel gebouwd object uit 2001. De vier bouwlagen hebben een gezamenlijke oppervlakte van 1.980 m2. De gevels zijn gemetseld en zijn gedeeltelijk voorzien van aluminium beplating. Het dak is plat en bitumineus gedekt. De kozijnen zijn van hardhout met isolatieglas, het trappenhuis is opgebouwd uit glazen wanden. Intern zijn wanden met metalstuc en systeemplafonds aangebracht.

Op het terrein bevinden zich tevens een moderne bedrijfshal van circa 1.150 m² en twee aaneengesloten bedrijfsruimten van circa 2.250 m². De bedrijfshal/-ruimten zijn gedeeltelijk gemetseld en gedeeltelijk voorzien van aluminium beplating. De ondergrond is van beton. Op het eigen terrein zijn ruim voldoende parkeerplaatsen. Dit buitenterrein is gedeeltelijk verhard met asfalt en gedeeltelijk met betonklinkers en omgeven door een stalen hekwerk.

Het object ligt op het bedrijventerrein ‘Het Hazewinkel’ te Oldenzaal, gelegen aan de A-1, een royale verkeersweg van de Randstad naar Duitsland. De internationale spoorlijnverbinding richting Scandinavië en Oost Europa en de nabijheid van Airport Enschede Twente vormen economisch gunstige vestigingsfactoren. Dit vertaalt zich in een grote vraag naar bedrijventerreinen in Oldenzaal.

Het object is tot in 2011 verhuurd aan European Communications Association B.V. Dit bedrijf houdt zich bezig met ontwikkeling en in- en verkoop van hard- en software. Tevens verleent men diensten met betrekking tot hard- en software.

De koopsom bedroeg inclusief alle aankoopkosten € 5.189.000 en het bruto aanvangsrendement is 8,5%.