RRX, Wolvega, Griffioenpark

Op 25 januari 2013 werd door Renpart Retail X C.V. een supermarkt gelegen aan het Griffioenpark 2 te Wolvega aangekocht. De supermarkt is verhuurd aan Detailconsult Supermarkten B.V. ten behoeve van een vestiging van Dirk van den Broek. De supermarkt bevindt zich op de begane grond van een woon-winkelcomplex en heeft een verhuurbare vloeroppervlakte van circa 2.100 m².

Wolvega is de belangrijkste plaats in de gemeente Weststellingwerf in de provincie Friesland. Deze gemeente heeft ongeveer 25.750 inwoners. De plaats Wolvega zelf telt circa 12.500 inwoners en vervult een regiofunctie voor omliggende dorpen. Het object is gelegen in een nieuwbouwwijk aan de rand van het centrum.

De supermarktformule Dirk van den Broek maakt deel uit van Detailresult Groep N.V. De Dirk van den Broek winkels zijn voornamelijk gevestigd in de provincies Noord-Holland, Brabant, Utrecht en Gelderland. Detailresult Groep N.V. heeft behalve diverse supermarktformules ook eigen productiebedrijven, diverse distributiecentra, verscentrales en transportbedrijven. Voorts zijn er aan het bedrijf gelieerde tuincentra, slijterijen en drogisterijen.