RRXIII, Harderwijk, Donkerstraat (6)
Lisse, Kanaalstraat

Op 28 december 2012 werden twee C&A winkels toegevoegd aan de portefeuille van Renpart Retail XIII C.V. Het betreft vestigingen van de modeketen gelegen in Lisse en Harderwijk.

De vestiging in Lisse is gelegen in het kernwinkelgebied aan de Kanaalstraat 74 – 74A. Het warenhuis heeft een totaal verhuurbaar vloeroppervlak van 1.198 m² verdeeld over twee verdiepingen. De winkel is gesitueerd op de begane grond, op de etage bevindt zich opslag- en personeelsruimte.

De vestiging in Harderwijk is gelegen aan de Donkerstraat 42. Het object maakt deel uit van een winkel-/woonpand. De winkelruimte is in gebruik als een C&A winkel en is gesitueerd op de begane grond. Op de eerste verdieping bevindt zich opslag- en personeelsruimte. Het object betreft een monument op basis van Monumentenwet 1988. Het totaal verhuurbaar vloeroppervlak beloopt 1.337 m².

De portefeuille van Renpart Retail XIII C.V. bestaat, door de toevoeging van bovengenoemde objecten, uit een viertal C&A winkels te Harderwijk, Lisse, Vlaardingen en Vlissingen.