RRXIV, Vlaardingen, Van Hogendorpkwartier(2)

Op 25 april 2013 werd door het private fund Renpart Retail XIV C.V. een turnkey koopovereenkomst getekend voor de aankoop van het in aanbouw zijnde wijkwinkelcentrum Van Hogendorpkwartier te Vlaardingen. Het transport zal naar verwachting plaatsvinden tegen eind 2013.

Het project vervangt een bestaand, gedateerd winkelcentrum in de wijk Babberspolder-Oost. Het herontwikkelingsproject betreft winkels, woningen en circa 170 parkeerplaatsen. De woningen maken geen onderdeel uit van de belegging. De winkels hebben een bruto vloeroppervlak van circa 6.260 m².

Het winkelcentrum zal bestaan uit 23 units (inclusief een unit t.b.v. een geldautomaat) en is reeds nagenoeg geheel verhuurd. De grootste huurders zijn: MCD Supermarkt, Big Bazar, Blokker en een DA Drogist. De overige winkels bieden een gevarieerd en compleet winkelaanbod ten behoeve van de dagelijkse boodschappen met daarnaast een aantal modegerelateerde winkels. De huurders zijn voornamelijk afkomstig uit het reeds bestaande winkelcentrum.

Klik hier voor de website van het winkelcentrum.