RRXV Duiven
RRXV Voorhout

Het private fund Renpart Retail XV C.V. heeft op 22 juli 2014 een tweetal wijkwinkelcentra aangekocht. De centra bevinden zich in Duiven en in Voorhout.

Duiven, Eilandplein 484 – 508

Het kleinschalige winkelcentrum aan het Eilandplein te Duiven bestaat uit acht winkelruimten en een Jumbo supermarkt.

Het object heeft een totale oppervlakte van circa 2.400 m² en is gelegen rondom een groen middenterrein met fontein. Aan de achterzijde van het centrum bevindt zich een ruime gratis parkeergelegenheid.

De grootste huurder in het centrum is Jumbo. Daarnaast zijn er een Kruidvat en met name lokale winkeliers gevestigd in het segment ‘dagelijkse boodschappen’. Dit betreft een bakker, een kapper, een snackbar, een winkel met Turkse specialiteiten, een fietsenwinkel en een geldautomaat. Eén van de winkelunits staat leeg.

Voorhout, Jacoba van Beierenhof 24 – 36

Het winkelcentrum aan het Jacoba van Beierenhof te Voorhout bestaat uit zeven winkelunits en bevindt zich aan de oostzijde van het centrum van Voorhout. Het complex werd in 2007 nieuw ontwikkeld.

Het object heeft een totale oppervlakte van circa 2.450 m² en is gelegen aan een ruime gratis parkeerplaats.

De grootste huurder in het centrum is Albert Heijn. Daarnaast zijn er lokale en regionale winkeliers gevestigd in het segment ‘dagelijkse boodschappen’. Dit betreft een bakker, een slijter, een gemakswinkel, een kapper en een geldautomaat. Er is thans één unit voor de verhuur beschikbaar.