Centrum Stein

Het private fund Renpart Retail XV C.V. heeft op 22 december 2016 het winkelcentrum ‘Centrum Stein’ te Stein verworven.

In augustus 2016 werd het nieuwbouw winkelcentrum opgeleverd. Het overdekte winkelcentrum kent circa 30 winkelunits met een totaal van 10.000m² verhuurbare oppervlakte. Huurders zijn onder meer ABN Amro, Blokker, Etos, Hema, Jumbo, Kruidvat, Wibra, Zeeman en diverse lokale ondernemers. Voor meer informatie over de winkels, klik hier.

In 2017 zal de tweede fase van het centrum dat bestaat uit een enkel bouwblok met een winkel-oppervlak van circa 1.800 m² worden gerealiseerd. In dit bouwblok wordt een Aldi supermarkt gevestigd met nog twee winkels.

Rondom het winkelcentrum bevinden zich circa 500 gratis parkeerplaatsen op openbaar terrein.

Het winkelcentrum is gerealiseerd op de plaats van het voormalige winkelcentrum dat in 2009 door brand volledig teniet is gegaan. Het is onderdeel van een grotere ontwikkeling waarvan ook een multifunctioneel centrum (met o.a. de openbare bibliotheek, een eetcafé, een zalencentrum en een muziekschool), circa 90 (zorg)appartementen en een nieuw aangelegd park deel uitmaken. De woningen bevinden zich ten dele boven de winkels. De belegging betreft uitsluitend het winkelcentrum.