Vac

Renpart Vastgoed initieert, structureert en beheert met een klein team vanuit Den Haag een aantal vastgoedfondsen waarmee particuliere en kleine institutionele beleggers investeren in kleinschalig commercieel vastgoed in Nederland. Onze beleggers nemen deel in het risicodragende vermogen van deze fondsen. Wij beleggen in kleinschalige kantoor- en bedrijfsruimteobjecten en in supermarkten en wijkwinkelcentra. Ook zijn wij actief in transformatie van bestaand vastgoed naar nieuwe bestemmingen. Ons bedrijf verzorgt alle commerciële, technische en administratieve diensten voor de vastgoedfondsen.

Voor uitbreiding van onze afdeling Financiële Administratie zijn wij op zoek naar een collega. Samen met een collega ben je verantwoordelijk voor het complete financiële beheer van de fondsen, de vastgoedobjecten en de beheerorganisatie. Dat begint bij de primaire vastlegging van facturen en bankmutaties en loopt door tot en met het opstellen van jaarverslagen en het begeleiden van de accountantscontroles.

Je werkzaamheden omvatten:

  • Factureren van de huren
  • Ondersteunen van de debiteuren- en crediteurenadministrateur
  • Voeren van de grootboekadministratie
  • Voorbereiden en indienen van de BTW-aangiften
  • Opstellen van de tussentijdse rapportages en (half)jaarverslagen
  • Opstellen van afrekeningen servicekosten

Renpart Vastgoed is een kleine organisatie waar iedereen moet bijdragen aan het resultaat en de teamprestatie. Wij zoeken dus collega’s met een proactieve werkhouding en oog voor detail zonder het overzicht over het geheel te verliezen. Je hebt een afgeronde administratieve opleiding op HBO-niveau (SPD/BE) met minimaal vijf jaar werkervaring in een soortgelijke functie. Het is echt belangrijk dat je je thuis voelt in een klein team, verantwoordelijkheid neemt en zelfstandig kunt werken. Kennis van REMS, Exact en MS Excel is een voorwaarde.

Meer informatie is beschikbaar op onze website: www.renpart.nl. Als je geïnteresseerd bent in de functie, dan nodigen we je uit een korte brief met curriculum vitae toe te zenden aan: [email protected]. Als er voldoende aanknopingspunten lijken te zijn, zul je worden uitgenodigd voor een kennismakingsgesprek.

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.